Skip to main content
 

Kada je  Coerver® Coaching lansirao novu seriju od 3 DVD-a i knjigu pod nazivom „Nova Era“, učinio je daleko više od samog povećanja obima proizvoda. Ovi novi proizvodi sadržali su plan za razvoj Coerver® Coaching-a i ulazak u novi Milenijum.

Ovaj novi nastavni plan je predstavljen kao „Piramida razvoja igrača“©1997 i sastoji se iz 6 razvojnih blokova.
Svaki blok kombinuje desetine igara i vežbi za trening svih uzrasta, i mnogi su sadržani u Coerver® Coaching knjizi, „Master class“ seriji i „New Era“ (Nova Era) video serijama. Sve vežbe mogu da koriste treneri koji planiraju sesije treninga tima i igrači koji žele da vežbaju samostalno.

Ovladavanje loptom je temelj razvoja svakog igrača i postaje od suštinskog značaja kako se ide ka vrhu piramide. Ali ne treba na piramidu gledati kao na merdevine, gde jedan nivo mora u potpunosti da se savlada da bi se prešlo na sledeći. Nego, umesto toga, svaki korak je sastavni deo i drugih koraka i igrač se razvija tako što njegovo ovladavanje tehnikama na svakom nivou postaje jače.

partner-club2Coerver® Partner Partner Klub program omogućava specijalizovanu podršku svim klubovima od početnih koraka pa do profesionalnog nivoa.4 ključne komponente su pokrivene: Tehničko učenje, Edukacija Trenera, Planiranje Sezone i On-line učenje.
Cilj programa je da se klubu pruži mogunost profesionalnog razvoja i da se prenese znanje i tehnika koju koriste najbolji klubovi u svetu.
Prijavite se na info@coerver.rs