Skip to main content

U Novom Sadu od 09. do 10. juna 2014. godine kompanija Coerver® Coaching Srbija održala je dvodnevni intenzivni Youth diploma kurs. Kompanija Coerver® Coaching ovaj kurs sprovodi širom sveta. Ovo je bio istorijski događaj za srpski fudbal i po prvi put u istoriji Coerver Srbije.

Oduševljeni smo sa odzivom kolega, samim događajem i atmosferom na kursu, a posebno sa Coerver Senior Instruktorom Scott Wright-om, njegovih predavanjima i treninzima na terenu. Treneri su bili smešteni u hotelu Stari krovovi, a treninzi su bili održavani na terenima Fudbalskog Centra “Vujadin Boškov”, ovim putem se zahvaljujemo i FK Vojvodini, jer su bili odlični domaćini.

Na kursu je bilo prisutno 70 trenera iz Srbije i još 8 zemalja (Slovenija, Hrvatska, Bosna, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Bugarska i Grčka) i sva prisustni treneri su zaista videli i čuli nešto novo i nešto drugačije. Na kursu su bile prisutne i kolega iz Coerver® Coaching Slovačka i Coerver® Coaching Mađarske. Coerver® Coaching Srbija tim trenera, treneri i direktori iz FK Vojvodine su takođe bili izuzetno zadovoljni sa samim kursom.

Ubrzo nakon kursa imali smo odlične povratne informacije širom Srbije i regiona, a nadamo se da će nam u budućnosti to pomoći da brže razvijemo Coerver u Srbiji.

Leave a Reply

eleven − nine =